Weekend house

La premisa principal del projecte és la de BORRAR I NO DIBUIXAR!

Es tracta de condicionar un habitatge dels anys setanta a les necessitats dels nous propietaris, donant-l'hi amplitud d'espais. Per aconseguir això es proposa de buidar completament la planta baixa i ubicar-hi una escala d'un sol tram per enllaçar amb la planta superior. Aquesta planta baixa es planteja completament buida amb una gran obertura cap la pari posterior. L'escala divideix l'àmbit de menjar del d'estar i el mobiliari permet aquests usos. Una gran obertura plegable permet que l'interior esdevingui porxo i que el pati esdevingui interior alhora.

A la planta pis hi trobem tres habitacions i dos banys. La col·locació de l'escala en aquesta posició central dóna amplitud al distribuïdor i reparteix d'una manera àgil les circulacions.

Un paviment de terratzo blanc travessa tot l'edifici des de l'accés fins al pati posterior, tant sols canvia sota l'escala com si fos l'ombra d'aquesta. L'escala metàl·lica aguanta les peces de terratzo blanques que s'enlairen fins arribar al pis. Buidem també el guix del sostre per deixar a la vista unes peces de ceràmica massissa manual dibuixant el pas del temps dins l'obra...

 

Autor/s: Ricard Turon

Promotor: Privat

Superfície: 70m2


1 2 3 4
Projectes Estudi Última hora Contacte