E.T.S.A.Reus

Es desplega un edifici en quatre edificis, els dos primers objecte de la Fase 1, els altres dos podrien ocupar-los altres estudis universitaris sens perjudici del mateix Quatre-edifici. Les quatre peces es dobleguen.

De la difernt disposició de les lameles gegants segons la orientació de la façaan en que s'ubiquen surgeuix les diferents.

S'incideix en la Sostenibilitat passiva com a criteri de projecte, així com la coherència amb els sistemes energètics.

Totes les façanes anirien recobertes d'estructura-parasols convenientment disposats segons la seva orientació solar, de protecció directa de la llum solar a Sud i de captació de llum ambient a Nord per totes les Aules. Millorant aquesta encoberta per lesa aules de projectes.

Això es combinarà amb sistemes de ventilació forçada per cantells forjats amb aportació d'aire primari des de l'exterior i de ventilació creuada natural amb la convenient disposició de obertures practicables.

Per les conduccions de totes les instal·lacions disposem d'estructura horitzontal formada per bigues Boyd convenientment ignifugades i recobert tot amb fals sostre, a totes les plantes.

Autor/s: Ricard Turon + Josep Cargol

Promotor: Universitat Rovira i Virgili

Superfície: 5.000m2


1 2 3 4 5 6 7 8
Projectes Estudi Última hora Contacte