Quars House

L'habitatge és un joc geomètric de triangles que s’encadenen l’un amb l’altre per tal d’aconseguir la màxima fluïdesa espaial en el seu interior. Una estructura que es plega i es trenca zigzaguejant com si es tractés d’una sargantana dels boscos propers. Una estructura singualr on la seva triangulació permet tenir un voladís de 7m.  

Altra cop, les particularitat de la normativa permeten una altra mirada sobre el lloc. El desencaix topogràfic entre el carrer i la parcel·la i la intenció preimera de buscar la bona orientació i l'ombra dels porxos mediterranis donen com a resultat un habitatge fluid i obert a l'exterior. Un accés situat en un espai porxat, juntament amb els cotxes, en una cota 60cm. per sota de la vorada del carrer, des d’aquest nivell es puja a la zona diürna on i trobem un espai continu amb sortida al jardí. A la banda Est, en un nivell entremig hi ha el despatx amb un bany i un traster. L’altell a la zona Oest hi ha les dos habitacions, un bany i un estudi donant sobre l’estar.  

 

Autor/s: Ricard Turon   

Superfície: 170 m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1 2 3 4 5
Projectes Estudi Última hora Contacte