Bal més Housing

 

Després de l'enderroc d'uns habitatges dels anys 60 el planejament obliga a retranquejar ledificació en la seva part posterior. Una edificació amb 6,50m de façana i un quiexal que deixa la part posteior amb una amplada de 4m. el cumpliment de les ordenances ens permet fer 4 apartaments a la part ample de l'edifici i 2 dúplex a la part posterior amb un accés cada mig tram d'escala. Aquesta secció juntament amb l'accés directe de l'ascensor dins l'habitatge dóna caràcter i permet optimitzar la superfície´del solar.

La sort de poder treballar amb un promotor que deixa proposar i escolta, al marge d'interessos purament econòmics, ens permet proposar una façana de grans lamel·les d'inox amb l'aïllament incorporat, on cada dia i cada veí la composa sense adonar-se'n. Els interiors sempre amb la cuina integrada a la sala fan que els espais siguin el més diàfans possible.

Autor/s: Ricard Turon + Josep Cargol

Promotor: Privat

Superficie: 600 m2


1 2 3 4
Projectes Estudi Última hora Contacte